Info over mezelf

U bent op mijn weblog aanbeland. Misschien wil u wel weten om wiens weblog het eigenlijk gaat. Lees dan zeker even verder:

  • @An_W (An Wauters)

Eerste belangrijk punt: ik speel geen basket. Dat is Ann Wauters met dubbel -n, blond haar en een lang en slank lichaam.

Ikzelf ben op de wereld aanbeland op 16-12-1975, liep school in Mechelen en Keerbergen waarna ik studeerde in Leuven, Louvain-la Neuve en Warwick (UK) om met mijn diploma’s op zak te gaan werken aan de K.U.Leuven en bij de Vlaamse Overheid.

In maart 2008 werd ik gepensioneerd. Wegens ziekte. Dat heet zo. Ook al was ik toen nog maar 32. De combinatie van mijn handicap en een slepende ziekte maakte werken erg moeilijk tot (te vaak) onmogelijk in de jaren voorafgaand aan mijn pensionering.

Even moest ik hiervan bekomen en toen ging ik op zoek naar nieuwe dingen. Ik wil immers voluit LEVEN. Dus studeerde ik drie jaar lang informatica aan CVO TSM in Mechelen. Met dat diploma van graduaat erbij startten we in oktober 2011 met de vennootschap die we per 31 december 2014 weer vereffenden. Tussen droom en daad… u kent dat wel en echt gezond worden, is me tot op heden bijvoorbeeld niet gelukt. Rekening houden met mijn beperkingen al evenmin.

Toch ben ik sinds september 2013 opnieuw student. Dit keer studeer ik één keer per week Spaans aan het CLT in Leuven én ik ben in februari 2015 begonnen aan de verkorte bachelor wijsbegeerte – ethiek aan de K.U.Leuven. Die opleiding – in normale omstandigheden één jaar studeren – spreid ik over meerdere jaren. Ik leer ze steeds beter kennen, die grenzen van mij.

  • Het belangrijkste detail in mijn leven

Wel dat zit zo: ik ben zot van de koers! Ook dat is een ernstige aandoening en zelfs eentje waar niet mee gelachen mag worden. Sinds 2017 kreeg dit detail wel stevige concurrentie van een jonge Border Collie.

  • Dromen mag

Ik heb nog dromen. Veel zelfs. De belangrijkste drie op een rij.

  1. Later als ik groot ben wil ik beter worden.
  2. Ik wil in 2015 weer vaker met mijn handbike kunnen rijden.
  3. Als het even kan wil ik een beetje beter leren tekenen.

By the way… op deze weblog kan je mijn leven volgen, of toch die dingen die ik vatbaar vind voor publicatie. Mocht u hierdoor in enigerlei mate misleid worden dan is dat geenszins mijn bedoeling. Mensen die me echt kennen zullen hier en daar wel iets begrijpen dat er niet staat. De anderen begrijpen dan misschien weer niet altijd wat er wel staat. Het gaat hier niet om een online dagboek, maar wel om mijn verhaal. Take it or leave it.

Tot slot, een mailtje sturen kan ook naar   an punt wauters [at] telenet punt be

1 thought on “Info over mezelf

Comments are closed.