Het betere zaagwerk

De computer en ik

Help!  Mijn hoofd kan niet meer volgen wat ik voel.

Als ik nu zou zeggen wat ik denk dan zou dat het wel zo ongeveer zijn.

Zucht.

Dat is dezer dagen ook een goede samenvatting van wat ik denk.

Bah.

Ook dat drieletterwoord durf ik wel eens te gebruiken. En verder alles in orde?

Eigenlijk zit ik nu in een herstelperiode. Dat was althans zo gepland. Daarna zou ik dan fysiek en mentaal weer voldoende opgelapt moeten zijn om een volgend front uit te kiezen en verder te vechten. Alleen heb ik nu last van een complicatie in mijn buik die veel pijn en net geen uitputting veroorzaakt en waarbij elk onderzoek een verslechtering van de situatie aantoont en waarvan men zegt dat mijn lichaam dat niet meer zelf de baas kan worden terwijl ingrijpen momenteel niet mogelijk is. En als je in een herstelperiode op die manier elke dag wat achteruit gaat dan is het niet eenvoudig om blij te zijn.

Nog nooit was mijn optimisme zo ver weg en de twijfel zo groot. Mijn moral is net niet onbestaande. Zou dit het dieptepunt zijn en gaat het vanaf nu weer naar boven? Geen idee. Mijn gevoel en mijn hoofd spreken mekaar steeds vaker tegen. De verwarring is overal. En dan nog een blogje schrijven. Heel grappig. Alsof dat nu nog kan. Ja hoor. Over desktops enzo. Leuk. Voor wie? Geen idee.

Van een misleidende titel bij een postje gesproken…

Neen toch niet, want als er de voorbije dagen ten huize AnW veel nagedacht is, dan was de relatie die ik met mijn computer heb ook één van de onderwerpen. Net als mijn relatie met jullie lieve lezertjes. De disclaimer die onderaan mijn info over mezelf pagina staat mag dan duidelijk zijn, het was nodig om een nieuwe redactionele lijn te bepalen.

Omdat ik hoop dat mijn hoofd er uiteindelijk baat bij zal hebben blijf ik hier schrijven. Misschien zelfs meer dan vroeger. Het zou wel kunnen dat ik hier minder zal zeggen. Bent u nog mee?

Ach, u en ik we merken het wel de komende weken. Ik ben bang voor de periode die komt. Ik ben op zoek naar afleiding. Dromen heb ik genoeg maar het zou allemaal wel wat concreter mogen moeten worden. We’ll see.

5 thoughts on “De computer en ik

 1. Ik ben hier een tijdje blijven hangen. Mooie weblog! Mooie site ook, proficiat. Wat je daar doet, al dat fijne teken- en schildwerk, daar heb ik echt bewondering voor, onder meer wegens zelf helemaal niet plastisch getalenteerd. Hoe kwam ik hier? Via de
  verjaardagswensen van de heer Vuylsteke!

 2. Hoi An,

  We blijven je steunen, wat er ook gebeurt en welke weg je ook inslaat.
  Vele knuffels!!!

  Liefs,

  Daphné en Eiko

 3. dag Anneke, ‘k ben wat later en hoop dat je al slaapt maar deze tekst is echt helemaal JIJ = sterker dan je zelf nu gelooft wil dat zeggen! as always…

 4. Dag An, ik ben eerst effen een koffie gaan halen om dit door te spoelen. Je hebt het verdomme behoorlijk moeilijk. Ik voel met u mee. Zo wil ik een stukske steunen en een pakske troost toesturen.
  Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *