Koers !

Mooie mens

Ik ben er nog niet uit of hij vanbinnen nog een mooie mens is, maar dat deze Italiaan vanbuiten mooi is daar twijfelt toch niemand aan? Die ogen…

4 thoughts on “Mooie mens

 1. een knappe gast, en ja het innerlijke dat is op zo’n foto moeilijk te zien hé An
  veel kijkgenot straks naar de cross
  groetjes

 2. Ciao Anneke 8) Da’s toch die coureur waarover nu zoveel te doen is he: Basso? klopt? als dat zo is met al die dopingverhalen dan geloof ik niet dat hij vanbinnen nog schoon is 👿 inderdaad wel heel mooie ogen maar ik dacht dat jij daar niet voor naar de koers keek 😉

 3. ’t is inderdaad Ivan Basso… de enige renner waar ik ook naar het uiterlijk van kijk of tenminste toch naar zijn ogen 😉
  ik hoopte altijd dat hij de eerste tourwinnaar na Armstrong zou worden, maar hij werd dit jaar uit de ploeg gezet voor de start door die dopingzaak in Spanje en nu is hij door mijn favoriete pro-tourteam ingelijfd en zou hij gewoon weer mogen koersen. ik blijf het daar moeilijk mee hebben vooralsnog, maar misschien went het wel.

 4. ja An, idd. heel mooie mens en schitterende coureur.
  Ik hoop heel stilletjes dat hij ook vanbinnen mooi is, een ietsiepietsie minder mooi zou ik al prachtig vinden.

  Ik hoop hem alleszins vaak te zien het komende seizoen!

  Ik kom vaak eens piepen op je blogje -dat ik ken via mijn goede vriendin Elly- en vind het fantastisch! Dikke proficiat! Ik vind je een kanjer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *