Waar ik mee bezig ben

Wilde beesten

Nadat ik hier een tijdje geleden kloeg over te weinig wilde beesten op National Geographic Channel kan ik niet nalaten u te melden dat ik vannacht twee reportages na mekaar heb gezien met beesten in de hoofdrol.

Eén over hoe leeuwen menseneters kunnen worden als ze slechte tanden hebben en dus gemakkelijke prooien zoeken en een andere over apen die ooit in mensenhanden zijn gevallen en nu hun opgelopen trauma’s proberen kwijt te raken in een soort opvangcentrum. Het was nog niet kijken naar bijvoorbeeld de-blaadjes-knabbelende-giraf-in-de-savanne, maar er zijn toch ook al geen vliegtuigen gecrasht of bruggen opgeblazen (letterlijk) dus dat is al iets.

3 thoughts on “Wilde beesten

 1. hey anneke, niet vergeten te rusten… maar wie ben ik dat ik zoiets zeg 😉

 2. Hoi An,
  Ben voor jou gaan stemmen op Website of the Year.
  Veel succes!
  Eerlijk gezegd heb ik op 2 blogs gestemd.
  Er is nog een blog genomineerd van iemand die ik ken,
  namelijk “boerenblog”.
  Ik heb voor jullie alletwee gestemd.
  Je vindt het toch niet erg?

  Groetjes en slaapwel (zonder wilde beesten)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *