Terug student

Examens

Ze zijn voorbij. Die mooie weken. Blok- en examenperiode that is. Al lang trouwens. De resultaten zijn er uiteraard ook al. Ze waren zeer goed. Oef. Want stress was er wel. Als altijd. Ik studeer filosofie aan de KULeuven, maar spreid zelfs mijn verkorte bachelor (60 studiepunten voor wie nog enigszins bekend is met dat “moderne” systeem) over meerdere jaren omwille van medische redenen, lees: ik heb te veel last van ziekte en handicap om voltijds te kunnen studeren. Ik zou het wel willen, want ik doe dat graag.

Bon ja, voor volgend academiejaar moet ik nog keuzes maken. Ik zou willen afstuderen (nog 2 vakken, een werkcollege en een bachelorscriptie te gaan) maar weet eigenlijk wel dat dat te veel is in één jaar voor mij. Dus kiezen. 1 vak? 2 vakken (maar aan dat tweede vak hangt dus ook het werkcollege aan vast en dat maakt het zwaarder natuurlijk)? Echt stoppen wil ik niet (al dacht ik er wel aan omwille van nieuwe problemen met verlamming en spasmen). Dan toch maar gaan voor dat ene vak? Of vind ik dat dan zo weinig. Ja, ik vind dat dan zo weinig. Maar ook weinig is toch beter dan niets? Toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *