Gemeenteraadsverkiezingen 2018

Aan het rollen – de bal is :-)

En neen dat gaat niet over voetbal. Er is ander groot nieuws. Ik neem deel aan de gemeenteraadsverkiezingen in oktober dit jaar. En wel vanop de 2de plaats van de sp.a lijst in Keerbergen.

Socialisten in Keerbergen? Laat ons hopen… maar eenvoudig wordt het niet. Ik vind echter dat ik lang genoeg aan de kant heb gestaan. In 2000 was ik ook kandidaat en belandde ik vanop de derde plaats in de gemeenteraad. Als me dit nu opnieuw lukt vanop plaats 2 zou dat niet minder dan heel, heel straf zijn. Maar de motivatie is er!

Waarom nu wel en de voorbije verkiezingen van 2006 en 2012 niet? Wel… zie foto. Door de aankoppelfiets van Batec die ik sinds augustus 2016 heb en onze jongste hond die dankzij die fiets met mij zo goed als dagelijks op pad gaat kom ik meer buiten.

Buiten komen na jaren van ziekte en ook mentaal niet echt welbevinden is een echte levensveranderaar merkte ik (life changer dus zoals ze dat in het Engels zeggen).

Ben ik kerngezond? Heb ik geen handicap meer? Wat denk je zelf…

Toch kan ik ook tijd in een engagement steken. Wat niet wil zeggen dat ik geen rekening moet houden met een reeks beperkingen. Maar als sp.a de gemeenteraadsverkiezingen in gaat met drie thema’s: sociaal, duurzaam en nabij dan kan ik mij daar helemaal in vinden.

U stemt toch ook (op mij als u in Keerbergen woont)?

😉

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *