Waar ik mee bezig ben

PS 4

Eén van de dingen die ik de voorbije jaren deed om te kunnen sparen voor onze reis naar Cuba (zie hier) was mijn gameconsumptie verminderen tot uiteindelijk zelfs stopzetten.

We zijn ondertussen op reis geweest.

Ik heb tussendoor ook wel een prijs gewonnen zo op een keer (bestaande uit een witte Xbox met drie games, waarvan ik er 2 zeker zou gekocht hebben anders, nl. Assassin’s Creed Origins en Call of Duty WW II) wat het besparen op nieuwe games toen wel heel eenvoudig maakte.

Voor een tijdje.

Zonet heb ik voor de eerste keer sinds lang een game besteld. Voor Playstation 4, nl. Ghost Recon Wildlands. En een nieuwe controller. En een PS + abo voor het komende jaar.

Het voelde bijna alsof ik met mijn spaarcenten naar de winkel van Christiaensen mocht. Nu heet die winkel trouwens Intertoys en ik bestelde bovenstaande online bij Coolblue. Ah ja, want dan spaar ik Vikingpunten voor mijn gsm.

Soit.

Morgen heb ik een vrije dag. Op de kinesitherapie en een babbel over politiek na. Maar verder: een vrije dag. Thuis dus. En zaterdag een halve vrije dag. En zondag ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *