Weblogverhalen

Een weblog zoals Facebook of Facebook zoals een weblog?

Ik stelde de voorbije maanden vast dat ik meer en meer iets langere Facebook-posts schrijf. Meestal met een foto erbij. In 98% van de gevallen een foto van een Border Collie overigens. Dus gebruik ik Facebook zo niet een beetje als weblog?

Anderzijds herinner ik me dat ik vroeger veel plezier en ook steun gevonden heb in het onderhouden van een/van mijn weblog. Neen, niet dat ik hier veel medische verhalen zet. Quasi geen. Denk ik. Die steun moet komen van echte mensen. In real life zoals ze dan zeggen. Maar zelfs op doodgewone posts als deze hieronder van exact 10 jaar geleden, kwamen bijvoorbeeld wel fijne reacties.

Terug meer mijn weblog gebruiken dus? Een beetje zoals Facebook? Hier alvast een herinnering van 10 jaar geleden 😉

Jeugdsentiment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *