Waar ik mee bezig ben

Baricco, Alessandro et al.

Ik las nog een keer de novelle Zijde. Terwijl ik van de bibliotheek ook Dit verhaal meebracht. Allebei van Alessandro Baricco want ik denk niet dat deze schrijver me kan teleurstellen.

Morgenavond brengen ze mij nog een keer naar de bibliotheek. Dat is BIB Tweebronnen in Leuven voor mij. Momenteel heb ik nog geen idee wat ik zal uitkiezen.

Baricco ga ik alleszins eerst nog verlengen. Dat kan tegenwoordig (al lang) online. Soms zijn mijn plannen bij het uitlenen groter dan wat mijn hoofd aankan. Morgen wellicht opnieuw. Maar zonder ambitie leven lukt niet. Zelfs niet met een chemohoofd en een ziek en gehandicapt lichaam. Dus breng ik morgen gewoon weer een (te) grote stapel mee. Daarvoor rijden ze mij tenslotte naar ginder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *