Jawel, een dagboek

Gelukje

Soms vallen dingen perfect. Zo is het beter om je been te breken in augustus als je dat jaar noch in augustus noch in september zelfs geen halve dag reisplannen hebt. Wij hadden dit jaar in augustus of september niet de minste reisplannen zodoende dat ik op 11 augustus rustig mijn kuitbeen kon breken zonder mega-mega-triest te zijn/worden/blijven.

Dat is een gelukje.

Hoe je een been breekt als je al bijna 20 jaar zowat de hele tijd in een rolstoel zit? Wel doordat je dus af en toe ook staat en transfers maakt enzo. Daarbij kan je vallen. Quod erat demonstrandum.

Nadeel van die originele handicap overigens is wel dat botten die gebroken zijn trager aan mekaar groeien. Ondertussen begin ik aan week zeven in het gips, maar ik hoop volgende week dinsdag gipsvrij naar huis te kunnen. Na controle dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *