Pasha

Pasha wordt nog eens een flinke hond

Nog een dag of zes en Pasha is 10 maand. Vorige week ging ik met hem wat oefenen op een wandelpad vlakbij ons huis. Een uur of twee voor we gingen oefenen kreeg ik een action camera. Die camera dus helemaal opgeladen, gepuzzeld aan de verschillende onderdelen voor montage en uiteindelijk alles op mijn fiets gemonteerd, die losgezet en op record geduwd en zie:

Dat is al een heel andere hond dan toen hij nog een puppy was (zie een aantal maanden geleden hier).

PS. Wegens trots op mezelf dat ik in een rolstoel een hond type Border Collie (ja ze zijn slim, maar ze hebben ook tonnen energie, focussen ook op verkeerde dingen en zijn nerveus en of bang vaak) toch al zover heb gekregen, maakte ik het filmpje ook in de rechterkolom vast in een widget. Wat zeg ik, trots? Megafier eigenlijk. En blij! Heel blij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *