Pasha

Cachorro

Dat is Spaans voor puppy.

Pasha heet de jongeman op de foto. Hij is een Border Collie die nu net geen 10 weken oud is en zo’n 2 weken bij ons woont. Tot mijn grote verbazing kan onze “oude” hond Grayling, een vrouwelijke Border Collie van bijna 10 jaar oud, het erg goed met de kleine vinden. De eerste dagen niet. Vermijden. Lip optrekken. Grommen. Die kleine moest ze niet hebben.

Nu moet ik oppassen of ze doen alles samen. Ze spelen, slapen, eten, knuffelen, komen als ik “hier” roep… alles samen. En wat ik nu ook al weet? 1 + 1 in honden is niet gelijk aan 2. Het is meer dan dubbel plezier. Zelden zo weinig spijt gehad van een ietwat impulsieve beslissing.

Ik was al wel ruim een jaar aan het denken over hoe en wanneer we een “nieuwe” hond zouden nemen. Maar toen was er plots een mooie gelegenheid en beslisten we heel snel. ’t Is fijn als de dingen goed uitdraaien. Zeer fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *