Waar ik mee bezig ben

Alleen op de wereld

Neen, niet ik. De kleine Remi in het boek van Hector Malot.

Toen ik in de lagere school zat had ik zo’n Deltas-versie van Alleen op de wereld. Ik heb het kapot gelezen. Omdat er dieren in meededen wellicht. Ik en dieren… (of is dat dieren en ik?). En omwille van de emoties, ook dat. En zo zwerven door Frankrijk en al.

Enkele maanden geleden was de volledige versie van deze klassieker één van de boeken die ik meebracht van de Boekenbeurs. Ik ben hem nu aan het lezen. En laat in de IedereenLeest BoekenBingo 2017 één van de categorieën nu net zijn “een boek uit je jeugd dat je graag wil herlezen”.

Ik ben nog niet ver gevorderd. De beschikbare tijd om te lezen is wat verminderd. Enerzijds door examens en anderzijds door…. een puppy! To be continued…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *