Dit vind ik goed

Series

Ik heb de laatste tijd wel eens tijd gehad om een serie te bekijken, zowel op TV, op Netflix als op uitgeleende DVD’s. Deze sprongen er voor mij nogal uit:

  • The Cliff (Netflix, 2 seizoenen, IJsland, mooi!)
  • Trapped (DVD, 1 seizoen, IJsland in de winter)
  • Ooggetuigen (foto boven, DVD, 1 seizoen, Noorwegen, sterk verhaal)
  • La Trève (Canvas, 1 seizoen, België, knap en dichtbij)
  • Broadchurch (Netflix, 2 seizoenen, UK, kon korter)

Staan verder nog op de lijst te bekijken (op Netflix): Thicker than water, Rectify, Modus en The Bletchley circle. Die zijn voor als ik (ook op Netflix) klaar ben met Narcos, Peaky Blinders en Gran hotel. Denk ik. Of er eerder al wat tussendoor. Dat kan ook. Geen stress…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *