Waar ik mee bezig ben

Ken Follett

Zonet deze drie boeken toegevoegd aan mijn te lezen lijst in Goodreads. Ze liggen alledrie thuis op mij te wachten. Dus ik hoop er later vandaag als ik weer daar ben aan te beginnen. Eerst nog een Spaans boek uitlezen wel. En misschien ook nog die thriller die ik nu bij me heb. Al zal dat eerder iets voor overmorgen zijn. Schat ik.

De meeste boeken die ik lees komen nog steeds uit de bibliotheek, maar deze trilogie kreeg ik cadeau. Dat is ook fijn natuurlijk.

Ik was er al langer benieuwd naar, maar ze waren steeds uitgeleend en reserveren kost ook geld dus ja, ik wachtte af tot ik geluk had. En zie, nu moet ik niet meer wachten. Enfin ja, tot ik thuis ben wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *