Jawel, een dagboek, Terug student

Vliegenzwam en appeltaart

Het mag dan wel zo zijn dat er noch op de faculteit filosofie, noch op het centrum voor levende talen in Leuven menseneters rondlopen en ik dus mijn eerste twee lesweken zowaar overleefd heb, maar fysiek blijft het zwaar. Het is ook niet zo dat de lesmomenten en de behandelmomenten me een vaste routine aanbieden of tenminste niet elke dag is die hetzelfde. Soms heb ik alleen na 18u ’s avonds les, dan weer alleen maar tussen 14u en 15u30. Voor elke les moet ik wel naar Leuven en daar wringt het schoentje. Zo in de namiddag is het allerminst evident om mijn auto kwijt te geraken – want natuurlijk wil ik zelfstandig naar de les en weer terug, ik ben toch niet gehandicapt!

:-/

Anyway, ik moet soms een redelijk grote afstand overbruggen nog met mijn rolstoel en in dat mooie nazomerweer zag ik daar niet tegen op, maar nu – na twee weken les – voel ik het wel… Niets onoverkomelijks dat, maar toch een beetje opletten de komende week.

Mijn activiteiten dit weekend? Een vliegenzwam in onze tuin fotograferen en appeltaart maken.

That’s it.

Oh en ik heb veel gerust. Enzo. Of neen, niet enzo. Gewoon: gerust.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *