Terug naar school, Zonder categorie

Hoe deden de mensen dat vroeger eigenlijk?

Naamloos

Als je tegenwoordig een taal studeert in Leuven aan het CLT dan heb je toegang tot een digitaal leerplatform. Tot zover niets speciaals. Dat had ik toen ik informatica studeerde aan CVO TSM in Mechelen ook. Daar vonden we toen dingen als de korte inhoud van een vak, oefeningen en cursusmateriaal op. Dat is nu ook zo.

Maar het leuke is dat er in de agenda en in de oefeningen heel wat audio en videomateriaal verwerkt wordt dat je her en der op het internet vindt en dat je als (over)ijverige student – ikke! ikke! – kan gebruiken als startpunt voor het exploreren van andere filmpjes en audiofragmenten van een gelijkaardig niveau.

Naamloos 2

En ik leer zo ook de nodige vaktermen. Dat twittear tweeten is bijvoorbeeld 🙂

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *