Dit vind ik goed

Jeugdsentiment

Net gelezen op De Morgen online: Merlina verschijnt in vierdelige dvd-box. Ah… Merlina! Ik keek daar vroeger altijd naar en was vooral een fan van Napoleon. En dan die codenamen. Boogschutter. Waterman. Als kind vond ik het geweldig. Zou ik dat nu nog vinden? Ik ben wat bang om het jarenlang gekoesterd jeugdsentiment te verstoren. Toch maar beter aan mij laten voorbijgaan misschien. Ach. We zien wel.

2 thoughts on “Jeugdsentiment

  1. Hey An,

    Jeugdsentiment oprafellen schaad niet,geloof me ik heb de Disney collectie op DVD zo goed als compleet.Vorige week nog naar Peter en de draak gekeken resultaat:nog altijd even ontroerend en meevoerend.Dus zeker doen als ik jouw was.Ik zelfs denk dat ik mij Merlina ook ga aanschaffen keek er vroeger ook altijd naar.Zal mij alleen niet meer verstoppen als het spannend wordt.

    Groetjes Vicky

    xxx

  2. Ik heb ze onlangs nog eens gezien, en ik vond ze nog te genieten: al bij al blijft het een serie met heel wat grappige ideeën en het is ook leuk om de piepjonge mieke boeve te zien (ons kindjes zitten in dezelfde klas trouwens;). Neen, Merlina viel mij veel meer mee dan De Kat,daar had ik me te veel bij voorgesteld. Ook tof aan die vele oudere series is het wat gekunsteld, maar zeer correct taalgebruik van de acteurs. Doén, zou ik zeggen, als ze tegenvallen heb je nog altijd iets leuks om uit te lenen aan generatiegenoten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *