Waar ik mee bezig ben

Titan Quest

Mocht iemand me vandaag nodig hebben, ik zit in Griekenland. Het oude Griekenland wel te verstaan. Ik ben er bezig met het redden van het mensenras van allerlei monsters en met het vervullen van quests en side quests along the way. Bij mijn nieuwe pjoeter van een tijdje geleden hoorde immers ook een nieuwe game – Titan Quest – en ik ben daarin nu virtueel volop aan het vechten in de hoop dat dat een self fulfilling prophecy wordt. Ofzo.

2 thoughts on “Titan Quest

 1. hallo An,

  ben er ook weer
  net naar de wielerwedstrijd gekeken
  hopelijk heb je er ook kunnen van genieten
  een prachtige wedstrijd van Bettini hé
  nog een rustige avond verder daar in het oude griekenland
  lieve groetjes en tot morgen hé

 2. Hallo An, ik hoop dat je al veel queestes gewonnen hebt! Kan verslavend zijn hé zulke spelletjes! Straks wordt dat hier nog een titaans blogje!

  Liefs en groetjes,
  Inge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *