Waar ik mee bezig ben

Tekenfoutje?

Gisteren kreeg ik de twee laatste strips van Suske en Wiske cadeau. Ziekenhuistradities die al 17 jaar bestaan moeten immers in stand gehouden worden én zo blijft mijn verzameling volledig. Ik heb er al eentje van gelezen:

Cover Suske en Wiske 291

Volgens mij staat er toch een tekenfoutje op deze cover. Het houten bord dat Lambik vernielt, vermeldt “Coward’s End”, maar dan kloppen de stukken toch niet? De breuk zou toch na “Coward’s” moeten zitten en niet er voor zoals nu het geval is?

12 thoughts on “Tekenfoutje?

 1. Hoi An!
  Bedankt dat je weer es langskwam! Zodoende denk ik er ook nog es aan bij JOU langs te komen! 🙂 *bloos* !!
  Ik denk dat je gelijk hebt…wat dat tekenfoutje betreft! Zo zie je maar, dat zelfs de professionals wel eens een steekje laten vallen! 😉
  Jammer dat je je nog steeds misselijk voelt…hopelijk komt daar snel een eind aan hè!
  Take care! Lieve groetjesssssssss!

 2. Nu ik terug wat hoop heb dat er nog wat te recupereren valt en nu ik, met de weinige middelen die ik voorlopig heb, wat heb kunnen prutsen aan een herfstdesign op mijn blogje, heb ik weer wat zin om te bloggen.
  Ik wil dan ook niet nalaten je een bezoekje te brengen en je te bedanken voor je trouwe bezoekjes gedurende mijn ‘stille’ periode!
  Ik wens je een fijne woensdag morgen!
  Lieve groetjes van Fleur

 3. @ Fleur: Hmmmm, standaardberichtje? Anyway, groetjes en veel beterschap voor je PC 🙂

  @ mizzD: Wees gerust, daar komt een eind aan. Ooit. Echt wel. Moet gewoon!

 4. Amai An, het is duidelijk dat jij in het vak zit. Ik denk niet dat zoiets mij opgevallen zou zijn.
  Geniet van de strip!
  Liefs

 5. de cover en helemaal sus die wis inderdaad is de tekening fout op van !

 6. Gelijk heb je.
  Ow An, hoorde Sven Nys op Stubru deze morgen bij Peter Vandeveire. Interviewtje over z’n boek en al. ’t Was kwart voor negen en Sven had er al 100 km training opzitten. Djeeeezes, ’t was nog donker en al. Zou Sven zo’n fluohesje dragen als m’n kindjes op school? 🙂
  Nu goed, ie klinkt echt zoals ik ze graag hoor. Voetjes op de grond. Niceness.

 7. Goeie middag An,
  er vliegen daar nog stukken rond
  het kunnen ook twee borden geweest zijn boven elkaar hé
  ’t maar een gedacht natuurlijk 🙂
  lieve groetjes en tot morgen

 8. Hey An,

  Je alziend oog zou wel eens gelijk kunnen hebben 🙂 Als Nys-supporter kan je al tevreden terugkijken op de voorbije crossen hé… hij heeft alweer goe gereden.

  Hou je goe en tot…

  Romina

 9. @ vanerik: ik heb het gevonden: “de tekening op de cover van die Sus en Wis is inderdaad helemaal fout!”

  @ Duvelman: dat van dat fluohesje zou ik ook wel willen weten, en ja voetjes op de grond = helemaal Sven, wat vond je van zijn uitspraak?
  = helemaal van bij ons 😉

  @ yab en eigenlijk gewoon in ’t algemeen als extra info:

  het was inderdaad schandalig bandwerk geworden bij de Studio Vandersteen en dan nog met slechte verhalen ook, maar sinds ze hun hele tekenploeg hebben ontslagen en vervangen én met nieuwe scenaristen werken zitten ze eindelijk wel weer op het goede spoor, weer beetje terug naar de roots (grappig, mooie tekeningen en spannend op kindermaat) maar wel eigentijds, enkele voorbeeldjes:

  – cafébaas die de politie opbelt en zegt: “hallo? politie? hier tom, barman van café “onder de zee”.”

  – plaatje verder, ongeïntereseerde en volgens het aloude cliché wat bange en luie politieman zit aan bureau voor een ladenkast, op bovenste lade kleeft papiertje “pv’s dedecker”

  of deze conversatie uit “de nachtwachtbrigade”
  – jerom: jerom zwiert paparazzo buiten. ook mooie titel!
  Рjournalist: h̩! en het recht op vrije meningsuiting dan?
  – jerom: begrip al vaak genoeg misbruikt

  ik moet toch weer regelmatig glimlachen als ik een album lees en dat is de laatste jaren niet altijd het geval geweest en ik denk niet dat dat aan mij lag 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *