In 't nieuws

Stem voor nr. 22

Zondag ga ik twee keer mijn stem uitbrengen. Eén keer voor mijzelf en één keer met de volmacht van mijn vader die met vakantie is. Dat zijn dus alvast twee voorkeurstemmen voor nr. 22 op de sp.a-spirit Senaatslijst.

Ik stem ook nog wel voor enkele andere kandidaten, maar nr. 22 die wil ik hier op mijn weblog nog graag eens extra aanhalen. Waarom? Omdat ik 300% zeker ben dat hij een zeer fijne mens is én omdat hij sportdirecteur is en mensen die in de koers werken bij de kleinere ploegen en die elke keer weer als je ze ziet dezelfde hartelijkheid en vriendelijkheid tentoon spreiden (ook als je een petje op hebt van een andere ploeg) én die daar met jonge mensen aan de weg timmeren én die zelf aan sport doen ondanks een handicap ja zo’n mensen… verdienen veel stemmen dus:

als u nog onbeslist bent, of toch al op sp.a-spirit zou stemmen maak je dan ook het bolletje van Claude Vancoillie rood (met polood) of zwart (electronisch)?

Andere kandidaten aanprijzen mag vanzelfsprekend ook in de reacties en natuurlijk doet iedereen in het stemhokje wat hij of zij wil, maar dit wilde ik toch even geschreven hebben!

5 thoughts on “Stem voor nr. 22

  1. Awel, ik wil specifiek voor u toch nog eens mijn ‘kleine’ nichtje (van 29:-) aanprijzen die op de 13 e plaats van de Senaatslijst staat, dan zal ik bij haar ook reclame maken voor Claude. Al is ze helemaal geen sportdirecteur, ze is wel een koersende dame, al doet ze dat niet in ploegverband maar meestal samen met haar broer. Onze familie bestaat uit wielerfanaten en iedereen doet ’t op zijn manier, maar Livia sport liefst op de koersfiets die ze gekregen heeft van haar broer en enkele vrienden en die zij zelf gemaakt hebben van onderdelen van andere, versleten fietsen:-) Dat vond ik een schone geste en een lief kado. Ik moet wel toegeven dat mijn neef iets sneller is dan zijn zus, maar dat is dan ook een vent van twee meter! En als ik dan nog iemand wil aanprijzen is het Johan Vande Lanotte, omdat ik zooooo graag mede een beetje geschiedenis wil schrijven door mee de eerste socialistische premiers sinds……………….te hebben verkozen.

  2. Ja als je die meneer zo aanprijst dan zal ik dat bolleke wel kleuren ze!

    P.S. frisse weblog! kom hier nog niet lang, maar vind hem afwisselend en boeiend, keep it up!

  3. Beste An,

    Claude is ook onze favoriet en hopen op super veel stemmen.Hebben wat gelezen in uw persoonlijk dagboek en hebben bewondering voor uw doorzettingsvermogen,doe zo verder!

    Groetjes Serge en Sandy

  4. Zo heel veel doen de namen er natuurlijk niet meer toe, An, als we het maar blijven zoeken op dezelfde lijst… Omdat ik met jou de mening mag blijven verdedigen dat de wereld uiteindelijk meer heeft aan “ploegbeesten” dan aan “soloslimmers” zal ik morgen dus ook nr.22 in gedachten houden. Maar ook – uit het Westen komende – nr. 23 en 24 hebben mijn stem… En doe mij, als we dan toch op ons elan mogen doorgaan, voor de kamer (“West”) maar nrs. 7 en 15 met als absolute opvolgers 5 en 7… Groetjes van de Bitossi-man!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *